Баварський BMW створив унікальну версію седана M5. Автомобіль отримав назву BMW M5 Pebble Beach Concours d'Elegance #1/1. Автомобіль створено в єдиному екземплярі з метою продажу на аукціоні та передачі коштів на благодійність.

Над тюнінгованим седаном працював дві команди BMW M та BMW Individual. Інженери підібрали відтінок Individual Frozen Orange для фарбування кузова, тому що на даний момент колір виключено з фірмової палітри. Близьким помаранчевим кольором виконані в ручну та колісні диски M Dual-Spoke Bicolor. Для контрасту гальмівні супорти пофарбовані в золото.

Салон унікального BMW M5 обтягнутий шкірою найвищої якості. У салоні використовується два відтінки Kyalami та Silverstone Extended Merino. Логотип з унікальною назвою цього екземпляра вишитий на підголівниках та дверних порогах. Серед додаткових опцій особливо виділяють повний пакет M Driver's Package, Carbon та Executive. Тільки пакети покращень тягнуть на $57,000.

Авто вже виставлено на аукціон без стартової ціни. Поки невідомо, скільки навіть у планах BMW отримати за унікальний M5.